Mijn Nederlands leren routine [Dutch]

Mijn Nederlands leren routine [Dutch]

Eerste, een kleine advertentie:

Ik zoek een persoon om mee te praten in het Nederlands op Skype!

 
 

 

En nu ik wil iets over mijn leren schrijven.

 

Ik probeer elke dag te leren. Ik wil iets doen elke dag zelfs het is alleen een paar woorden of een artikel lezen. Ik gebruik geen boeken over grammatica omdat ik geen tijd heb. Ik wil Nederlands spreken in september! Ik alleen zoek grammaticaal informatie wanneer ik ben erg geinteresseerd hoe ik zou iets praten of schrijven, bijvoorbeeld hoe ik zou de verleden grammaticaal tijd gebruiken. Ik ga het gesprek beginnen wanneer ik vind een moedertaalspreker voor dat. Ik ook probeer iets schrijven elke dag. Ik mestaal gebruik een website http://lang-8.com/ waar ik schrijf de tekst en ik vraag andere mensen te corrigeren. Het is erg nuttig! Ik leer ook woorden on Memrise.

 

Ik mag het Nederlands meer en meer elke dag en ik begrep meer! Ik geloof dat op een dag ik ga vloeiend Nederlands spreken!
P.S. Correcties zijn welcom! 🙂

2 thoughts on “Mijn Nederlands leren routine [Dutch]

 1. Hoi Ula,

  Je kunt ook opstellen (bijvoorbeeld in het Nederlands) in het Notebook op http://www.italki.com posten. Dat is gratis en je hooft niet zelf als corrector voor andere talen te werken. Bij italki krijg je heel spoedig correcties. Ik corrigeer daar teksten, die in het Esperanto geschreven zijn.

  Groetjes,

  Fasulye

 2. Hoi Ula,

  Je kunt ook opstellen (bijvoorbeeld in het Nederlands) in het Notebook op http://www.italki.com posten. Dat is gratis en je hooft niet zelf als corrector voor andere talen te werken. Bij italki krijg je heel spoedig correcties. Ik corrigeer daar teksten, die in het Esperanto geschreven zijn.

  Groetjes,

  Fasulye

A Ty, co o tym myślisz?